DANE OFERTY

  • Typ ofertyPraca z zakwaterowaniem
  • Pensja: 22 EUR/h
  • Firma: JobTalent
  • Kontakt: EuroTalents
  • Telefon: 48 81 440 88 99
  • Język obcy: angielski
  • Doświadczenie: Minimum 2 lata

MIEJSCE PRACY

ob Talent prowadzi rekrutację na stanowiska techniczne. Poszukujemy wykwalifikowanych techników dla naszych klientów z branż spożywczych (produkcja sera, piwa, hummusów, kawy, mięsa).

 

Technik w branży spożywczej
(Lokalizacje: Brugge, Puurs-Sint-Amands, Tessenderlo, Gent)

Zakres obowiązków:

·        Diagnostyka maszyn i urządzeń na linii produkcyjnej, usuwanie ewentualnych problemów lub awarii

·        Dokonywanie napraw elektrycznych, pneumatycznych, hydraulicznych i mechanicznych

·        Prowadzenie prac nad dostosowaniem, naprawą i prewencyjną wymianą części i urządzeń w linii produkcyjnej

·        Prowadzenie działań mających na celu utrzymanie i doskonalenie produkcji, w tym optymalizacja parametrów urządzeń

·        Wykonywanie harmonogramów konserwacji zapobiegawczej maszyn, maszyn pakujących i związanych z produkcją instalacji (skrzynki filtracyjne, skrzynki sterownicze, dostawy surowców itp.)

·        Przeprowadzanie demontażu, napraw i przebudowy urządzeń na linii produkcyjnej

·        Usuwanie bieżących usterek maszyn i urządzeń produkcyjnych

·        Współpraca z operatorami produkcji w zakresie przeprowadzania przeglądów i napraw maszyn

·        Diagnoza i usuwanie usterek

·        Zapobieganie i ograniczanie przestojów na linii produkcyjnej (serwis maszyn, wykrycie błędów i naprawa ich)

·        Ogólne prace konserwacyjne (wymiana uszkodzonego oświetlenia, sterowników itp.)


 

Wymagania:

·        Wykształcenie techniczne lub wyższe z zakresu elektryka/ elektromechanika/mechanika

·        Doświadczenie minimum rok w zawodzie, a praca w branży spożywczej będzie dodatkowym atutem

·        Dobry poziom języka angielskiego

·        Umiejętność pracy na podstawie dokumentacji technicznej

·        Motywacja do działania i wytrwałość w rozwiązywaniu problemów technicznych

·        Sugerowanie ulepszeń, wprowadzanie ich w życie zgodnie z wymogami bezpieczeństwa żywności

·        Gotowość do pracy zmianowej z możliwością nadgodzin


Warunki finansowe:

·        Stawka podstawowa w zależności od doświadczenia zawodowego (od 18€ brutto – 25€ brutto)

·        Praca na belgijskim kontrakcie ze wszystkimi świadczeniami: 13stka, pieniądze wakacyjne, kilometrówka, zasiłek rodzinny, ubezpieczenie zdrowotne oraz ubezpieczenie wypadkowe

·        Zwrot kosztów za pierwszy dojazd do Belgii

·        Możliwość szkoleń i dalszego rozwoju w branży spożywczej

·        Szansa przejścia na stały kontrakt z firmą

·        Dobre zakwaterowanie niedaleko miejsca pracy + możliwość otrzymania środku transportu do pracy

·        Dokonanie wszelkich formalności związanych z zatrudnieniem w Belgii oraz opiekę polskojęzycznych koordynatorów

 

Wysłanie CV do pracodawcy jest jednoznacze ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)."